Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Met een PMU apparaat wordt pigment aangebracht in de eerste huidlaag.
Deze behandeling is 100% veilig en brengt geen risico’s met zich mee omdat Beautysalon Carmen beschikt over de allernieuwste apparatuur. Je kunt permanente make-up zetten op wenkbrauwen, ogen en lippen!

 

Beautysalon Carmen is gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up.
Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar de contouren van je gezicht en bespreken we of deze behandeling bij je past.

Wenkbrauwen

Door middel van permanente make-up is het mogelijk je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder te maken, of te liften. Ook te dun geëpileerde wenkbrauwen kun je terug in vorm brengen. Kortom, een andere vorm geven aan je wenkbrauwen. PMU voor wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om gelijkmatige wenkbrauwen te tekenen. 

 

Beautysalon Carmen kan je laten zien wat de juiste vorm voor jouw gezicht kan betekenen en op een natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen creëren.

Permanente make-up | Wenkbrauwen

Ogen

Voor het zetten van permanente eyeliner worden de oogleden ingesmeerd met een verdovende crème waarna de eyeliner met kleine bewegingen onderhuids wordt aangebracht. Met deze behandeling kunnen ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht.
Permanente eyeliner geeft de ogen een natuurlijke en volle oogopslag waarbij de wimpers voller lijken. Het resultaat; altijd mooie ogen en geen uitgelopen make-up meer. Deze techniek is geschikt voor iedereen.

 

Deepliner

Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste en of onderste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers.

 

Designliner

Dit is de klassieke eyeliner met een wing. Deze behandeling is niet geschikt voor dames met zware oogleden.

 

Eyeliner

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken.

Lippen

Door de jaren heen vervaagt de kleur van je lippen. Ook de vorm kan veranderen. Permanente lipliner wordt gebruikt om de lippen weer kleur te geven en te corrigeren daar waar nodig. Nadat we samen je gezichtsvorm en pigmentkleur hebben gekozen, worden de lippen door middel van een ultrafijne naald gepigneerd.

Permanente lipliner heeft verschillende technieken:

 

Ombré lips

De nieuwste techniek waarbij de lippen worden gepigmenteerd in 2 kleuren. De binnenkant van de lippen is iets lichter van kleur en zal donkerder naar de lipliner uitlopen, voor meer diepte en de uitstraling van vollere lippen.

 

Full lips

Deze techniek is geschikt voor mensen met weinig kleur in de lippen. De lippen worden hierbij volledig ingekleurd.

Permanente make-up | Lippen
Belangrijk om te weten over permanente make-up:
  • Kan probleemloos worden toegepast op gezonde personen.
  • 24 uur voor de behandeling is het beter om geen alcohol te drinken en drugs te gebruiken.
  • Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden!
  • Permanente make-up moet in minimaal 2 behandelingen worden ingezet. Deze twee behandelingen zijn in de prijs inbegrepen (de nabehandeling dient na 6 weken en binnen 3 maanden plaats te vinden).
  • De behandeling is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste apparatuur en verdoving met crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.
  • Houd er ook rekening mee dat je na de behandeling één week niet in de zon mag.
  • Permanente make-up voor de ogen is niet mogelijk in combinatie met wimperextensions. Deze dienen 2 weken voorafgaand aan de afspraak te worden verwijderd.